Over ons

De webshop BIJkoop is een bedrijfsonderdeel van de Stichting Beelease.
De Stichting Beelease heeft geen winstoogmerk. De Stichting heeft geen enkele vorm van subsidie en heeft de status van een ANBI-stichting.
Voor de winkel geldt hetzelfde met de toevoeging  van de kosten zoals vervoer van de materialen en de huur van de beschikbare ruimte.

PRIJZEN
De prijzen van de producten zijn marktconform en vaak lager. In onze winkel tref je ervaren vrijwilligers aan in de bijenteelt. We adviseren en beantwoorden graag de vragen over de praktijk in de bijenteelt. Met jouw aankoop steun je de winkel BIJkoop en de Stichting om de kosten van het pand te betalen.
De meeste gevraagde artikelen zijn in voorraad. Bestellingen buiten onze voorraad voeren we graag uit.

BESTELLINGEN
Alle bestellingen via deze webshop, kunt u online afrekenen of bij levering contact betalen en pinnen. Let op de beperkte openingstijden.
Wij sturen geen materialen per post of andere bode aan u toe. De bestelde materialen dient u zelf op afspraak in de winkel op te halen.
Op werkdagen kunnen telefonisch of per e-mail afspraken voor afhalen van de bestellingen geregeld worden. Je komt dus altijd zo snel als mogelijk aan je materialen.

Ga naar de website van stichting Beelease.

Onze contact gegevens

Bijkoop Webshop
Meteorenweg 280,
1035 RN Amsterdam

E-mail: winkel@beelease.nl
KvK: 57743630
Banknummer : NL83 SNSB 0909 7436 22
BIC : SNSBNL2A
BTW-nummer: NL.8527.16.795.B01

Telefoon: 020 6374179

Bijkoop is een onderdeel van stichting Beelease